Onderhoud houten terras

Betterwood " Apparatuur » Houtverzorging

houtverzorging

Vloerolie helpt de kleur van buitenhout langer te behouden. Was aan de voorkant voorkomt de vorming van eindscheuren. En ook voor uw tafelbladen en snijplanken vindt u hier de juiste oliën.

buitenshuis binnenland

Houtverzorging voor buiten

De juiste verzorgingsproducten voor uw vlonder, houten tegels en tuinmeubelen.

Interieur houtverzorging

De juiste verzorgingsproducten voor uw parket, uw houten panelen en snijplanken.

Houtverzorgingsadvies

Het juiste verzorgingsproduct

terrasplanken en houten tegels buiten grijs worden en worden blootgesteld aan het risico van schimmel-, mos-, algen- en schimmelaantasting. De juiste verzorging van houten terrassen helpt hier tegen. Bij Betterwood vindt u een kleurloze die speciaal is afgestemd op onze houtsoorten Terrasolie met UV-bescherming, waardoor de kleur van het hout langer behouden blijft en schimmelaantasting wordt voorkomen. Van de kleurloze houtbescherming In tegenstelling tot de kleurloze vlonderolie heeft het geen visuele impact op de vlonderplanken en houten tegels. Het heeft echter een bijzonder effectieve houtbescherming en dringt diep door in de vlonder om algenaantasting te voorkomen.

Instructies oliën
Houten terras bij het oliën
Terras na schoonmaak

Het terras schoonmaken

Met de terrasreiniger vuile vlonderplanken kunnen worden gereinigd en - in combinatie met onze vlonderolie - kunnen vergrijsde vlonderplanken weer worden ontgrijst. Dat wax aan de voorkant wordt aangebracht op vers gesneden kopvlakken om scheuren te voorkomen. In onze online consult wij helpen u bij het kiezen van de juiste houtverzorging voor uw houten terras.

Schoon instructies

Andere accessoires

Schroefverbinding & gereedschap

Voor het bevestigen van de vlonderplanken.

Onderbouw & Ventilatie

Voor een betere constructieve houtbescherming.

Houtverzorging en -bescherming

Vind de juiste verzorging voor uw hout.

Reacties zijn gesloten.