terrasplanner

Betterwood » Terrasplanner

Terrasplanner voor houten terrassen

Met de Betterwood-Terrasplanner voor uw droomterras:
✓ Online planning met live materiaallijst en prijsberekening.
✓ inclusief trap, afvoer, zwembaduitsparing, bekleding en nog veel meer.
✓ Download direct de planningsdocumenten en bestel direct het houten terras.
✓ Advies van onze experts.

1. Kies een toplaag:

Het leggen met vlonderplanken biedt de meeste vrijheid, maar is meestal complexer dan bij houten tegels of elementen.

Start schaafmachine

Houten tegels zijn snel en eenvoudig te leggen op een effen en stevige ondergrond en bieden bovendien een lage inbouwhoogte.

Start tegelplanner

Elementen bestaan ​​uit vlonderplanken die voorgemonteerd zijn op een onderconstructie. Rechthoekige oppervlakken kunnen zo gemakkelijk worden gelegd.

Elementplanner starten

beslissingsondersteuning

Twijfelt u waar u uw terras mee gaat leggen? Bij Betterwood vind drie hulpmiddelen om u te helpen beslissen. Met onze Beslissingshulp voor terrasvloeren ontdek of terrasplanken, houten tegels of elementen het meest geschikt zijn voor uw project. . Als u twijfelt over de houtkeuze, vindt u uw favoriet in de Keuzehulp voor de houtsoort. En gebruik voor een geschatte kostenraming onze terras rekenmachine.

Terrasplanning in detail

In 5 stappen naar een uniek houten terras

Onze terrasplanner begeleidt u bij het plannen van uw houten terras. U kunt snel en eenvoudig een offerte aanvragen per vierkante meter. Of je benut de volledige diepte van de details en plant ook trappen, bekledingen en bouwhoogtes voor je terras. Hieronder een overzicht van de belangrijkste functies.

Post basis hoek houten terras
Teak elementen 95mm breed, Berlin

Een terrasplanner niet alleen voor terrasplanken

Met onze terrasplanner kunt u uw houten terras niet alleen afdekken met terrasplanken, maar ook plannen met houten tegels of voorgemonteerde terraselementen is mogelijk.

Kies uw montagehoogte

Bij een complete terrasplanning hoort ook de juiste bouwhoogte. Bij Betterwood alles is mogelijk van 5cm tot 400cm. Afhankelijk van de gewenste bouwhoogte bieden wij u het juiste materiaal aan. Vanaf nu: de terrassen op!

Kies uit de beste houtsoorten

bij Betterwood we willen alleen de beste houtsoorten aanbieden voor uw project. Daarom hebben we ons assortiment vlonderplanken beperkt tot vier houtsoorten die duurzaam, duurzaam en maatvast zijn. Wanneer je dus je houtsoort kiest in de vlonderplanner, weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Verblinding gewenst?

Bij het plannen van het terras kunt u ook de gevelbeplating voor u laten berekenen. Bij ons heeft u nu voor het eerst de mogelijkheid om het materiaal direct te selecteren: een geperforeerde aluminiumplaat of een paneel van hout - wat wilt u?

fineerhout
trapverhoger

Inclusief trapplanning

Wat heb je aan het mooiste terras als je het niet kunt bedenken? Nu is het voor het eerst mogelijk om de trap samen met het terras te plannen. Dit is een van de vele nieuwe features die geen enkele andere online terrasplanner biedt.

Installatieplan en offerte op maat gemaakt

Na het invullen van de planner ontvangt u een gedetailleerd legplan voor uw vlonder, houten tegels of terraselementen - eventueel inclusief een plan voor uw onderbouw, gevelbekleding en trap. Uiteraard ontvangt u ook de juiste aanbieding met alle toebehoren en heel Europa transportkosten, die u direct kunt bestellen.

Start de terrasplanner
Cumaru vlonderplanken 90mm, hout & design Simon Alber