geconfronteerd met aluminium

Betterwood " Apparatuur » Terras onderbouw

Accessoires voor onderconstructie en ventilatie

De onderconstructie ligt tussen de vlonderplank en de fundering. De accessoires voor dit gebied verbeteren de constructieve houtbescherming met terraspads en afstandsprofiel en bepalen de bouwhoogte met dragers.

ab 1,10 

23,95 

( 2,40  / 1 meter)

29,95 

( 0,75  / 1 stuk )

9,95 

( 1,00  / 1 stuk )

7,95 

( 0,80  / 1 stuk )

9,95 

( 0,10  / 1 schroef)

39,95 

( 0,80  / 1 schroef)

Advies over terrasaanleg

Constructieve houtbescherming

Voor een houten terras geldt: hoe beter de ventilatie, hoe beter de duurzaamheid. Bij Betterwood vindt u producten die u helpen de beste structurele houtbescherming voor uw terras te realiseren. Dat afstandsprofiel en Afstandhouders zorgen voor een betere ventilatie tussen de onderconstructie en vlonderplanken met een zichtbare schroefverbinding. Dat Afvoer- en ventilatieprofiel zorgt voor professionele spatbescherming en goede ventilatie van het houten terras tot aan de huismuur.

Vermijd veelvoorkomende fouten
geen ventilatie

Variabele montagehoogte

Afhankelijk van de bouwplaats van het houten terras kunnen er verschillende eisen worden gesteld aan de bouwhoogte. Houten terrassen op balkons of stenen terrassen vragen doorgaans om een ​​zeer lage bouwhoogte. Een combinatie van is hier geschikt terraskussens en platter onderbouw. Terrassen op de grond of met een helling moeten hoger worden gebouwd. Deze extra hoogte kan sokkels of dwarslatten.

Advies over hoogteverstelling

Onze accessoires

Schroefverbinding & gereedschap

Voor het bevestigen van de vlonderplanken.

Onderbouw & Ventilatie

Voor een betere constructieve houtbescherming.

Houtverzorging en -bescherming

Vind de juiste verzorging voor uw hout.