Tuinbank teak terras

Betterwood " Tuinmeubilair » Bank & ligstoel

Teakhouten tuinbank en ligstoel

Tuinbanken en ligstoelen maken het terras en balkon tot een plaats van welzijn. De ligstoel en tuinbank van BioMaderas gemaakt van gecertificeerd teak bieden dit comfort al tientallen jaren.

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

Onze teakhouten ligstoel en tuinbank

de ligstoel en tuinbank van BioMaderas zijn gemaakt van massief FSC®-gecertificeerd teak. Het ontwerp is ergonomisch geoptimaliseerd. Zo kunt u lange zomeravonden comfortabel zittend op uw tuinbank doorbrengen of op zonnige dagen nieuwe energie opdoen op onze teakhouten ligstoel.

Tuinligstoel N1 teak terras

Duurzame tuinmeubelen - FSC®-gecertificeerd

De bossen waaruit we het hout voor onze tuinmeubelen halen, worden duurzaam beheerd volgens de hoogste internationale standaard. Dit zorgt ervoor dat het bos behouden blijft voor toekomstige generaties.

Onze tuinmeubelen verenigt Duurzaamheid met het kwaliteitswerk van onze gecertificeerde partnerfabrikanten in Vietnam. Door jarenlange ervaring vervaardigen zij onze hoogwaardige teakhouten meubelen met zo min mogelijk afval.

Ontdek onze andere teakhouten meubelen

Naast teakhouten ligstoelen en banken vind je hier ook de nieuwste tuinstoelen en Tuintafels van BioMaderas in onze selectie. Natuurlijk gemaakt van teak, natuurlijk duurzaam en gecertificeerd.

Dankzij het duurzame teakhout heb je jarenlang plezier van onze teakhouten meubelen op je balkon of in je tuin. Het tijdloze design en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat je lang plezier zult hebben van onze teakhouten meubelen.

Zitgroep, tuinstoel, tuintafel, teak

Teakhouten tuinstoelen en tafel

Het houten terras voor op je tuinbank

ab 6,75 

plus. Verstuur

ab 9,40 

plus. Verstuur

ab 11,85 

plus. Verstuur

ab 9,65 

plus. Verstuur