Teak klapstoel met klaptafel

Betterwood " Tuinmeubilair " Stoel

Teakhouten tuinstoelen

De tuinstoelen BioMaderas zijn vervaardigd in een modern design van gecertificeerd teak in zorgvuldig timmerwerk. Comfortabel met armleuningen, ruimtebesparend inklapbaar of stapelbaar - precies zoals u wilt.

Onze teakhouten tuinstoelen

Onze tuinstoelen zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd teak met de hoogste duurzaamheid. Door zijn natuurlijke eigenschappen en het hoge gehalte aan oliën is het hout niet alleen bijzonder resistent en duurzaam, maar voelt het ook zeer soepel aan. Daarnaast zijn alle scharnieren en schroeven gemaakt van duurzaam RVS.

Het moderne design van de verschillende modellen is ergonomisch geoptimaliseerd – voor lange zomeravonden op je terras. 

Tuinstoelen teak armleuningen met tafel

Duurzame FSC® tuinstoelen 

De bossen waaruit we het hout halen voor onze FSC® tuinmeubelen worden duurzaam beheerd volgens de hoogste internationale standaard. Dit zorgt ervoor dat het bos behouden blijft voor toekomstige generaties.

De fabrieken in Vietnam hebben vele jaren ervaring in verwerking duurzaam teak en zijn zelf gecertificeerd volgens de strenge specificaties van de FSC®. Voor de productie van de hoogwaardige tuinstoelen kopen de fabrieken de stammen rechtstreeks (zonder verdere voorbehandeling) in, omdat ze een productie met zo min mogelijk afval kunnen garanderen.

Bijpassende meubels bij onze teakhouten tuinstoelen

Natuurlijk vindt u ook de juiste tafel voor onze tuinstoelen: Klein en opvouwbaar voor op het balkon of groot en uitnodigend voor het terras. Je kunt je zitgroep in de tuin helemaal samenstellen uit duurzaam teakhout. Als aanvulling vindt u ook ligstoelen en tuinbanken gemaakt van gecertificeerd teak in ons assortiment.

Herkomst tropisch hout

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

Meer teak tuinmeubelen

ab 695,00 

255,00 

ab 495,00