terras bevestiging

Betterwood " Apparatuur » Terrasbevestiging

schroef en gereedschap

Terrasplanken kunnen zichtbaar of onzichtbaar worden geschroefd. Hier vindt u terrasschroeven en bevestigingssystemen om te schroeven zonder zichtbare schroeven, evenals afstandhouders en gereedschap.

Schroefverbinding voor vlonderplanken

Verborgen schroefverbinding

Een houten terras van duurzaam tropisch hout stelt hoge eisen aan het bevestigingssysteem. Als u uw terrasplanken wilt bevestigen zonder zichtbare schroeven, gebruik dan systemen die van onderaf worden geschroefd en werken als een vast- en schuifsysteem. de BioMaderas Clips bewijzen zich al jaren en bieden constructieve voordelen ten opzichte van een klassieke bevestiging.

Verborgen bijlage
Teak verdekte geschroefde clips
Garapa vlonderplanken zichtbaar geschroefd

Zichtbare schroefverbinding

De zichtbare schroefverbinding van vlonderplanken is de klassieker en biedt het voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een onzichtbare bevestiging dat de planken eenvoudiger kunnen worden vervangen. Daarnaast is de variant goedkoper en makkelijker te leggen. Voor het vastschroeven van bijzonder harde en duurzame tropisch houten vloerdelen, een roestvaste en onbreekbaar roestvrij staal Wees gerespecteerd. De schroeven bij Betterwood zijn ervoor gemaakt.

dek schroeven

Advies over bouten

In de onze Terrasplanken advies je vindt er ook bouwinstructies voor een zichtbaar en verborgen schroefverbinding Uw houten terras - met foto's en video's.

Advies schroeven
Schroef de vlonderplanken aan elkaar

Onze accessoires

Schroefverbinding & gereedschap

Voor het bevestigen van de vlonderplanken.

Onderbouw & Ventilatie

Voor een betere constructieve houtbescherming.

Houtverzorging en -bescherming

Vind de juiste verzorging voor uw hout.