Betterwood "Advies » Houten terraselementen

Advies over houten terraselementen

Hier vindt u de meest gestelde vragen over onze prefab terraselementen van teak of Cumaru. U kunt een kort antwoord krijgen door op de vraag te klikken. Voor meer informatie kunt u op de knop onder het antwoord klikken.

Ontwerp

De benodigde hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van de houten vlonderelementen. Het is het beste om onze gratis te gebruiken terrasplanner voor terraselementen en kan een passend installatieplan maken.

bereken bedrag

De prijs van geprefabriceerde houten vlonderelementen verschilt afhankelijk van de afmeting van het element en de gebruikte houtsoort. Onderbouw en blinde bevestiging zijn al inbegrepen. De hoeveelheid werk bij het leggen is aanzienlijk lager dan bij een houten terras van vergelijkbare kwaliteit gemaakt van individuele vlonderplanken.

Bereken de prijs

Kleine hoeveelheden houten vlonderelementen worden per koerier verzonden. Grotere bestellingen worden per koerier verzonden. De levering vindt meestal plaats 2 weken na bestelling, aangezien de elementen individueel op bestelling worden gemaakt.

Verzendnotities:

Om u te overtuigen van de kwaliteit van onze houten terraselementen, sturen wij binnen Duitsland gratis en zonder verzendkosten houtmonsters toe.

hout patroon

leggen

Een houten terras van elementen is zonder veel moeite te bouwen: neerzetten, aansluiten, klaar! Bouwinstructies vind je hier:

Bouw een terras met elementen

Met terraselementen kunnen zelfs grote terrasoppervlakken in zeer korte tijd snel en eenvoudig worden aangelegd. Behalve een hamer is er geen ander gereedschap nodig.

Uitgaven

Onze terraselementen van teak of cumaru zijn zeer eenvoudig te demonteren - voor het reinigen van de ondergrond of als u uw houten terras wilt verplaatsen.

Demonteer houten terraselementen

Als u de kleur van uw houten vlonderelementen langer wilt behouden en de houten vlonder wilt beschermen tegen vergrijzing, gebruik dan een kleurloze vlonderolie met UV-bescherming. Ook voor reiniging zijn er geschikte middelen in onze Shop.

Onderhouden & Schoonmaken

Kwaliteit

Of een vlonderhout goed is, hangt vooral af van de keuze van de houtsoort en de soort bewerking. Beïnvloeding van de kwaliteit: houtsortering, natuurlijke duurzaamheid, droging en herkomst van het hout.

Kwaliteit

Bovenal bepaalt de duurzaamheid van het gebruikte hout de duurzaamheid van een houten terras. Onze terraselementen zijn gemaakt van bijzonder duurzaam teak of cumaru en worden gemonteerd met RVS schroeven.

Duurzaamheid

Oorsprong

De vlonderplanken voor onze houten vlonderelementen komen uit duurzame bosbouw in Latijns-Amerika. De montage vindt voor elke klant in Duitsland afzonderlijk plaats.

Oorsprong

Dankzij de hoge ecologische en sociale normen die worden behaald bij het bosbeheer en de productie van de vlonderplanken van onze vlonderelementen, zijn de vlonderplanken van onze elementen voorzien van het FSC-100% certificaat.

Duurzaamheid

ONZE ELEMENTEN EN HOUTEN TEGELS

6,50 

Cumaru houttegels, FSC 100%
Prijs: € 72,- per m2, weerstandsklasse: 1

Voordelen: ✓ beste duurzaamheid ✓ bijzonder robuust en krasbestendig

Tegens: ✗ gedeeltelijk ruw oppervlak

Tip:Zandtegels na eerste blootstelling aan weersinvloeden.

niet beschikbaar

7,50 

Teakhouten tegels, FSC 100%
Prijs: € 83,- per m2, weerstandsklasse: 1

Voordelen:✓ Beste duurzaamheid en maatvastheid ✓ Laagste risico op scheuren en splinters

Tegens: ✗iets duurder

Tip: Terrasolie is niet nodig als verzilvering gewenst is.

6,50 

Jatoba houttegels, FSC 100%
Prijs vanaf: € 72,- per m2, weerstandsklasse: 1-2

Voordelen: ✓ glad oppervlak ✓ sterke kleur en nerf

Tegens:✗ ongeoliede neiging tot barsten ✗ gekleurde ingrediënten zijn uitwasbaar

Tip:Tegels reinigen en oliën na plaatsing.

6,50 

Garapa houten tegels, FSC 100%
Prijs: € 72,- per m2, weerstandsklasse: 1-2

Voordelen: ✓ glad oppervlak ✓ homogene, lichte kleur

Tegens: ✗ IJzerhoudende stoffen leiden tot verkleuring

Tip: Terrasreiniging verwijdert verkleuringen