Alu-UK op terrassokkel

terrasplanken » Onderbouw » Aluminium

Aluminium onderbouw

Een aluminium onderconstructie is praktisch onverwoestbaar en vervormingsvrij. Vanwege het andere gedrag van hout moet echter worden gelet op een geschikt bevestigingssysteem voor de vlonderplanken en optimale ventilatie.

Accessoires voor de onderbouw

Plan nu gratis een houten terras.

Wij bezorgen u een legplan en een offerte met alle toebehoren en transportkosten. Ook kunnen wij extra's zoals bouwhoogte of terrastreden voor u plannen.

terrasplanner

kwaliteit en advies

Constructief voordeel:

Wat is er bijzonder aan de aluminium onderbouw van BioMaderas is dat de schroeven in twee lagen aluminium zitten. Dit is een voorwaarde voor het gebruik van aluminium als onderconstructie voor terrasplanken van tropisch hout. In tegenstelling tot hout verwert aluminium praktisch niet en omdat de onderconstructie machinaal is gemaakt, maakt het ook indruk met zijn rechtheid bij het bouwen van een terras. Het profiel voldoet aan de bijzondere eisen van tropisch hout, waardoor de onderbouw bijzonder goed geschikt is voor tropische houten terrassen. De aluminium rails zijn gemakkelijk te zagen en kunnen worden gebruikt met een connectorsysteem naar believen worden verlengd.

Aluminium onderbouw terras

systeemoplossing:

Als houten vloerplanken op een aluminium onderconstructie worden geïnstalleerd, moeten de schroeven tussen de vloerplaat en de onderconstructie een afschuifgebied hebben: hout beweegt met temperatuurschommelingen, maar aluminium blijft stijf - als de schroef geen speling heeft, zal deze anders snel breken. EEN afstandsprofiel, die tussen de houten vloerplank en de aluminium constructie wordt geplaatst, creëert de nodige ruimte. Met verdekte schroefverbinding met de BioMaderas-Klipjes – die speciaal zijn aangepast aan de aluminium onderconstructie – er hoeft geen afstandsprofiel te worden gebruikt.

Advies over terrasaanleg

Wij adviseren u graag over het gebruik van aluminium als onderconstructie voor houten terrassen. We maken er graag een voor je legplan en een offerte voor uw houten terras en bereken hoeveel rijen onderbouw er nodig zijn. Afhankelijk van de gewenste montagehoogte kunt u kiezen tussen de vlakkere en hogere aluminium onderbouw, of een montage met sokkels Selecteer. Bezoek onze online consult en ontdek hoe een onderbouw voor een houten terras wordt gelegd. Of gebruik in de persoonlijk advies de kennis van onze experts.

Aluminium bekleding voor terrasplanken

Onze onderbouw