Jatoba houten tegels
30 x 30 cm, FSC 100%

6,50 

18264 beschikbaar

Levering uiterlijk: 5 december

De Jatoba-houten tegels zijn afkomstig van FSC®-gecertificeerde productie in Peru. Ze worden verborgen op een weerbestendig kunststof rooster geschroefd en kunnen eenvoudig via een steeksysteem worden aangesloten. Het hout is bijzonder duurzaam en soepel. De tegels kunnen op elke vlakke en stevige ondergrond worden gelegd waar het water goed kan weglopen.

FSC Jatoba houten tegels

Abmessungen

Maten Maat: 30 x 30 cm
houtdikte: 18 mm
montage hoogte: 28 mm

Eigenschappen

species Jatoba (Hymenaea courbaril)
Kwaliteit Premium kwaliteit van BioMaderas
kunststof rooster weerbestendig en UV-bestendig polypropyleen

Raadgever

Online terrasplanner legplan en ontvang een aanbieding
hout patroon Free bestellen
Volumekortingen Korting-Bekijk tafelItem 4033-00 categorie: Schlagwörter: ,

Jatoba houten tegels 30×30 cm

Jatoba is bijzonder duurzaam en soepel hout. Het weerbestendige kunststof rooster met praktisch insteeksysteem maakt het mogelijk om het zonder gereedschap op elke vlakke en stevige ondergrond buiten te leggen: op terras, balkon en tuin. Buiten wordt het hout aanvankelijk donkerder en krijgt het zijn sterke roodbruine kleur. Na maanden van verwering begint het brouwen. Als u de kleur van de tegels wilt behouden en scheuren in het oppervlak wilt voorkomen, moet u de tegels wassen met onze vlonder olie traktatie.

Jatoba houten tegel
jatoba tegels

De voordelen

✓ snel en gemakkelijk gelegd
✓ Weerstandsklasse 1-2 volgens DIN-norm
✓ Weerbestendig, onbreekbaar kunststof rooster
✓ uit duurzame bosbouw (FSC® 100%)
✓ Gratis plannen bij een compleet aanbod
✓ gratis levering van monsters

Houttegel advies

In de onze online consult vindt u veel antwoorden op de belangrijkste vragen over onze Jatoba tegels: Hoe worden tegels gelegd? Hoe gesneden? Hoe goed onderhouden? Met onze terras rekenmachine u kunt ook uw behoeften bepalen of u kunt de onze gebruiken terrasplanner en laat een legplan en een compleet aanbod maken.

Raadgever Rechner Planer

Cumaru houten tegels, Keulen
Herkomst Peru

De oorsprong

Onze jatoba-tegels komen uit hetzelfde bos in de Madre Dios-regio van Peru waar onze jatoba-terrasplanken vandaan komen. In het bos en de zagerij worden de hoge sociale en ecologische normen van de FSC® in acht genomen en wordt voorbeeldig bosbeheer toegepast.

Oorsprong

Klantengalerij voor houten tegels

Bezoek onze klantengalerij en kijk naar balkons, tuinen en terrassen die onze klanten hebben bedekt met onze houten tegels.

klantengalerij

verzendkosten

Gewicht 1,5 kg
Omvang 30 x 30 × × 2,8 cm
product

species

Marke

BioMaderas

Kwaliteit

Oorsprong

Kleur

Oppervlak

Certificaat

FSC®-code

1 rating voor Jatoba houten tegels
30 x 30 cm, FSC 100%

  1. Frauk M. -

    We hebben monsters van alle vier de houtsoorten naar ons gestuurd. Cumaru voelde te ruw aan, teak en garapa waren voor ons te licht, wij hebben voor Jatoba gekozen vanwege de kleur en het prettige oppervlak. De tegels zien er geweldig uit en veel beter dan die acaciategels uit de discountwinkel die we eerder hadden en die ontzettend veel splinters hadden.

Voeg uw rating toe

Winkelwagen delen