Betterwood zakelijke klanten

Zakelijk klantenportaal

Verwerkt, ontwerpt of verhandelt uw bedrijf hout? Schrijf u dan in als zakelijke klant en profiteer van vele voordelen.

Registratie voor nieuwe klanten Inloggen voor reeds geregistreerde gebruikers

Veel van onze bossen zijn alleen bij ons te vinden - zoals onze gecertificeerde bossen Teak dek en constructie hout van de meest duurzame houtsoorten ter wereld.

Wij nemen alleen gecertificeerd hout in ons assortiment op, waarvan we het bos en de herkomst kennen. Zo kun je meedoen duurzame oorsprong adverteren.

Gebruik de onze terrasplanner en u ontvangt een compleet aanbod met een montageplan en een berekening van de toebehoren.

Als geregistreerde zakelijke klant voorzien wij u van nieuwe klanten die op zoek zijn naar een terras bouwer laat het ons weten als je wilt.

Profiteer als geregistreerde zakelijke klant van: verlaagde prijzen – zonder minimale bestelhoeveelheid en direct afgeprijsd in onze Shop.

in onze Kamp in de buurt van Olpe (NRW) slaan we ruim 50.000 vierkante meter terrashout op. Afhalen is ook mogelijk. De onze huidige inventaris online te vinden.

Wij leveren voorraadartikelen binnen zeven werkdagen. Verzending door heel Europa is mogelijk. En directe reizen kunnen tot op de dag nauwkeurig worden gepland.

U ontvangt van ons gratis hout patroon, voorbeeldborden en promotiemateriaal zodat uw klanten een idee kunnen krijgen van het materiaal.

Onze experts kennen ons hout en zijn eigenschappen. Profiteer van onze kennis en plan uw project met het uwe persoonlijk contact.