Teak elementen 95mm, Stuttgart

BETTERWOOD » TERRASELEMENTEN

terras elementen

De houten vlonderelementen zijn gemaakt van eersteklas tropisch houten vlonderplanken. De verdekte RVS bevestiging is al geïntegreerd en een aansluitsysteem is voorgemonteerd. Met de elementen kunnen hoogwaardige houten terrassen heel eenvoudig worden gelegd - en ook weer afgebroken.

Cumaru-elementen

De elementen uit onze hardste vlonderplanken - voor u op maat gemaakt.

Garapa-elementen

Het lichte tropische hout als element voorgemonteerd, snel gelegd met een adapteraansluiting.

Jatoba-elementen

De terrasvloer van roodbruine Jatoba terrasplanken, FSC® 100%.

teak elementen

Teakhouten vlonderplanken in verschillende breedtes in het praktische elementensysteem.

Passend bij de elementen

Cumaru vlonderplanken 90mm, Ibiza

Plan nu gratis een houten terras.

Wij bezorgen u een legplan en een offerte met alle toebehoren en transportkosten. Ook kunnen wij extra's zoals bouwhoogte of terrastreden voor u plannen.

terrasplanner

Meer over ons elementensysteem

elementen – gewoon slim

Wij leveren uw houten terras voorgemonteerd op maat in losse elementen tot een lengte van 300 cm. Deze kunnen dan gecombineerd worden met onze verbindingsadapter snel en eenvoudig geïnstalleerd. Een echt houten terras - alleen zonder zagen en schroeven.

Teak elementen 95mm met aansluiting

ORIGINELE BioMaderas terrasplanken

Met een houten terras gemaakt van elementen hoef je geen concessies te doen aan kwaliteit. Er worden dezelfde vlonderplanken geplaatst die u ook los bij ons kunt kopen. Dankzij de montagesjabloon wordt de verwerking nauwkeurig en met een verborgen schroefverbinding uitgevoerd.

Ons uitgebreide advies

De elementen kunnen snel en eenvoudig worden gelegd. U hoeft geen voorbereidend werk te doen op effen en stevige ondergronden. Als u een bepaalde installatiehoogte wilt bereiken of hoogteaanpassingen wilt doen, kunt u onze Voetstuk XL gebruik. Het enige wat belangrijk is, is dat je van tevoren de afmetingen van je terras weet - zodat je echt geen zaag hoeft te gebruiken. We helpen je graag verder in onze Advies of met de onze terrasplanner voor artikelen.

Cumaru elementen 120mm, Constance

Veel ervaring in het bouwen van elementen

We hebben al honderden vierkante meters terraselementen geproduceerd. We gebruiken onze jarenlange ervaring om het product van jaar tot jaar te verbeteren. De essentie van deze ontwikkeling is te vinden in onze huidige elementen: duurzaam, eerlijk, nauwkeurig en duurzaam.

Herkomst tropisch hout

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

Onze terraselementen