Teak elementen 95mm

ab 230,00 

Oppervlakte (m²)
Prijs per stuk
Levering uiterlijk: 19 december

Met de houten terraselementen van teakhout kunnen snel en eenvoudig hoogwaardige teakterrassen worden gelegd. Twee onderbouwvarianten maken montage op vrijwel elke ondergrond mogelijk. De vlakke onderbouw is geschikt voor balkons en stenen terrassen met een lage inbouwhoogte. De sterke onderconstructie maakt installatie over de grond en - in combinatie met de XL-dragers - over steile hellingen mogelijk.

FSC Teak vlonder 95mm

Abmessungen

lengte item 30cm tot 210cm (bordlengte) (Selecteer a.u.b.)
breedte element 19,5 cm tot 99,5 cm (2 tot 10 planken) (Selecteer a.u.b.)
Brede planken 95 mm
Sterkte vloerdelen 21 mm
Op maat mogelijk op aanvraag
montage hoogte: 45 mm of 65 mm

bouwwijze

onderbouw al gemonteerd
Klier Verborgen roestvrij staal
Füße Terraspads of te combineren met XL zuilen
elementen verbinding voor verbindingsadapter

Eigenschappen

species Teakhout (Apuleia leiocarpa)
Kwaliteit Premium kwaliteit van BioMaderas
Oppervlak glad geschuurd
duurzaamheid Klasse 1
Drogen technisch gedroogd (KD)
Oorsprong GFTN van de World Wildlife Foundation

Raadgever

Online terrasplanner legplan en ontvang een aanbieding
hout patroon Free bestellen
Volumekortingen Korting-Bekijk tafelItem 4290-00 Categorieën: , Schlagwörter: , , ,

Teak vlonder elementen

De vlonderelementen zijn gemaakt van teakhouten vlonderplanken BioMaderas met een breedte van 95 mm. Zo ontstaan ​​hoogwaardige houten terrassen, ongecompliceerd en bijna gereedschaploos gelegd. De terraselementen zijn reeds voorgemonteerd op een onderconstructie met verborgen RVS schroeven. De elementen zijn er in twee soorten. De variant met vlakke onderbouw is ontworpen voor vlakke en stevige ondergronden met een lage bouwhoogte, zoals balkons. De constructie met een sterkere onderbouw kan over de grond worden gebouwd of in combinatie met sokkels over een grotere helling. Het weerbestendige verbindingssysteem en de constructieve houtbescherming met rubberen voetjes zorgen voor een lange levensduur. De terraselementen worden voor u op maat gemaakt.

De voordelen

✓ Ongecompliceerde aanleg van hoogwaardige terrassen
✓ Verborgen schroefverbinding van roestvrij staal
✓ weerbestendig aansluitsysteem met adapters
✓ inclusief onderbouw
✓ Geschikt voor elke ondergrond
✓ ongecompliceerde demontage
✓ ook voor huurappartementen en beursstands
✓ transparante oorsprong
✓directe verkoop
✓klimaatneutrale verzending

Welke onderbouw?

De vlakke variant van de onderbouw is geschikt voor vlakke en stevige ondergronden waar geen extra opbouwhoogte gerealiseerd hoeft te worden (bijv. op balkons of stenen terrassen). De sterke variant kan worden gelegd op ondergronden die een opbouwhoogte van 5 cm of meer vereisen. In combinatie met sokkels kunnen zelfs zeer oneffen en hellende oppervlakken worden afgedekt. Wij adviseren u graag welke variant voor u het meest geschikt is.

Planer Raadgever Rechner

De oorsprong

De teakhouten vlonderplanken voor onze houten vlonderelementen zijn afkomstig van een 200 jaar oude teakplantage op het Indonesische eiland Java. In onze Duitse schrijnwerkerij worden de planken vervolgens volgens de individuele bestelling verwerkt tot onze houten terraselementen. Meer informatie over de Oorsprong de teak planken.

Oorsprong

Klantengalerij Teak

Bezoek onze klantengalerij voor ons teak en kijk op de terrassen van onze klanten. Ook leest u hier welke ervaringen onze klanten hebben met teak.

klantengalerij
Teak dek 95mm zwembad
Teak elementen 95mm met aansluiting

verzendkosten

Gewicht na
product

,

species

Kwaliteit

Oorsprong

Kleur

Oppervlak

Certificaat

lengte

, , , , , , , , , , , , , ,

Breedte

, , , , , , , ,

bouwwijze

Vlakke onderbouw (45 mm bouwhoogte), sterke onderbouw (65 mm bouwhoogte)

3-recensies voor Teak elementen 95mm

  1. Nico (via Google) -

    Van begin tot eind - gewoon TOP. De teakhouten terraselementen waren ideaal voor ons dakterras. Dat wisten we niet. We planden online en achteraf, dankzij het eersteklas advies van Philip en zijn team, hadden we een super goed gevoel. Het hout is echt geweldig, zowel kwalitatief als visueel. Het is niet goedkoop, maar het resultaat mag er zijn. Advies & service, transport en montage werden super ondersteund en uiteindelijk vrij eenvoudig gemaakt. Ik kan de samenwerking 100% aanbevelen en zou het zo weer doen. Denk je aan een terras, gebruik dan gewoon de terrasplanner online en praat dan met het team. Ze geven niet-bindende informatie en dwingen niemand tot iets. Ze zoeken naar de beste oplossing en zorgen voor de best mogelijke ondersteuning van het droomterras. Het werkte perfect voor ons en we zijn blij, heel erg bedankt!

  2. Lorenz uit Ticino (Zwitserland) -

    De elementen zijn perfect en mooi! Bedankt voor je goede advies!

  3. Sabine Purrmann (via Google) -

    Ik heb teak elementen voor mijn balkon Betterwood besteld. De levering duurde een goede 3 weken, maar ze pasten meteen tussen de balustrade en het raam. Dat noem ik pas echt maatwerk. Ik hoefde alleen nog de elementen aan te leggen en het nieuwe balkon was klaar. Ik ben zeer tevreden en zal ook op het tweede balkon teak elementen leggen. Ook bedankt voor de altijd vriendelijke en behulpzame service.

Voeg uw rating toe

Winkelwagen delen