Tafelblad teak 40mm

BETTERWOOD " houten bord " Standaard

Houten panelen in standaard maten

Hier vindt u onze houten panelen in standaard maten - Geschikt voor tafels, planken of keukenkasten. Als de formaten niet bij je passen: we bieden ook individuele formaten aan lege plekken .

Latten met vingerlas

Bij houten panelen met gevingerlaste lamellen wordt het massief hout in de lengte verlijmd.

Doorlopende lamellen

Houten panelen met doorlopende latten worden in de lengte uit één stuk hout gemaakt.

Houten panelen in standaard maten

Houten panelen snijden

Herkomst tropisch hout

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

achtergrond en service

Duurzame oorsprong

Onze teakpanelen worden vervaardigd in een gecertificeerde ambachtelijke werkplaats in Vietnam. Het gebruikte teakhout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en draagt ​​het FSC® 100%-certificaat voor bijzonder duurzaam en verantwoord bosbeheer.

teakboom
Teak badkamerplank

Houten panelen voor meubelbouw

Onze houten panelen zijn ideaal voor de meubelbouw. Of u nu planken, kastdeuren of keukenkasten wilt bouwen: bij ons vindt u het juiste materiaal van teak of mahonie. De 18 mm dikke houten panelen van teak of mahonie worden meestal gebruikt voor planken en kastdeuren. Van de sterkere varianten met een dikte van 40mm kunnen heel goed corpussen en planken worden opgebouwd. Indien u dit wenst, kunnen wij u de panelen leveren die al op lengte en breedte zijn gezaagd voor uw project.

Geschikt voor de houten panelen

vanaf 3,53 

vanaf 6,55 

201,68 

(120,05  / 1 m²)