Bovenstaande instructies moeten ook worden opgevolgd bij onzichtbare bevestiging zonder zichtbare schroefkoppen met het Sihga DielenFix-systeem. Hieronder leggen we uit hoe een houten terras wordt vastgeschroefd met Sihga DielenFix.

Plaats de Sihga DielenFix met de geïntegreerde montagestop eenvoudig op de achterkant van de plank en schroef de meegeleverde BohrFix systeemschroeven erin

Verborgen bevestigingsinstructies 01

Herhaal dit proces op elke extra terrasplank, verschoven naar de zijkant.

Verborgen bevestigingsinstructies 02

Bevestig vervolgens de plank aan de onderconstructie met de eveneens meegeleverde BohrFix (28 mm lang). Met het startbord kan de DielenFix eenvoudig 180 graden horizontaal gedraaid worden en de geïntegreerde montagestop platgedrukt worden zodat het bord zo dicht mogelijk tegen elke muurrand kan worden bevestigd.

Verborgen bevestigingsinstructies 03

Nadat de eerste plank op de onderconstructie is geschroefd, plaatst u eenvoudig de volgende plank. Schroef de nieuwe plank niet op de ingestoken zijde!

Verborgen bevestigingsinstructies 04

Dan gewoon aan de nog vrije zijde op de onderconstructie schroeven, wederom met een meegeleverde BohrFix systeemschroef - klaar!

Verborgen bevestigingsinstructies 05

De eerste of de laatste plank wordt bevestigd met een gedeeltelijk zichtbare schroefverbinding. Hiervoor wordt de aanslag van de DielenFix verwijderd en vervolgens wordt de DielenFix gelijk met het zijhoutoppervlak van de plank vastgeschroefd. De plaat wordt vervolgens bevestigd door geharde roestvrijstalen schroeven van bovenaf in een voorgeboord en verzonken gat te schroeven.

Verborgen bevestigingsinstructies 06

BOUWINSTRUCTIES VOOR HOUTEN TERRAS

HERSTARTEN

Verborgen bijlage