Het leggen van houten terraselementen is veel eenvoudiger dan het plaatsen van losse terrasplanken. De planning van de houten terraselementen moet echter zeer nauwkeurig zijn, zodat de terraselementen zonder nabewerking kunnen worden gelegd.

Ontwerp

De benodigde hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van de houten vlonderelementen. Het is het beste om onze gratis te gebruiken terrasplanner voor terraselementen en kan een passend installatieplan maken.

bereken bedrag

De prijs van geprefabriceerde houten vlonderelementen verschilt afhankelijk van de afmeting van het element en de gebruikte houtsoort. Onderbouw en blinde bevestiging zijn al inbegrepen. De hoeveelheid werk bij het leggen is aanzienlijk lager dan bij een houten terras van vergelijkbare kwaliteit gemaakt van individuele vlonderplanken.

Bereken de prijs

Kleine hoeveelheden houten vlonderelementen worden per koerier verzonden. Grotere bestellingen worden per koerier verzonden. De levering vindt meestal plaats 2 weken na bestelling, aangezien de elementen individueel op bestelling worden gemaakt.

Verzendnotities:

Om u te overtuigen van de kwaliteit van onze houten terraselementen, sturen wij binnen Duitsland gratis en zonder verzendkosten houtmonsters toe.

hout patroon

Onze elementen & houten tegels

ab 230,00 

6,50 

Cumaru houttegels, FSC 100%
Prijs: € 72,- per m2, weerstandsklasse: 1

Voordelen: ✓ beste duurzaamheid ✓ bijzonder robuust en krasbestendig

Tegens: ✗ gedeeltelijk ruw oppervlak

Tip:Zandtegels na eerste blootstelling aan weersinvloeden.