Betterwood Betaling

Betaling

bij Betterwood wij bieden u de gevestigde, veilige en gratis betalingsproviders die u gewend bent van online handelen.

PayPal

Als u met PayPal betaalt, wordt u vanuit onze kassa direct doorgestuurd naar PayPal. Voor bestellingen via PayPal brengen wij geen kosten in rekening en u profiteert van PayPal Kopersbescherming. Uw goederen worden direct verzonden en in het geval van een retour wordt het bedrag op uw PayPal-rekening bijgeschreven.

Klarna

Als u met Klarna betaalt, wordt u vanuit onze kassa doorgestuurd naar een extern en beveiligd betalingsformulier. Hier kunt u vervolgens betalen met uw online bankgegevens - vergelijkbaar met het proces van een online overschrijving bij uw huisbank. Je goederen worden direct verzonden en bij een retour wordt het bedrag op je bankrekening gecrediteerd.

betaling

Als u vooruitbetaling selecteert als betaalmethode in het afrekengedeelte, worden de goederen in uw bestelling 14 dagen voor u gereserveerd. Na uw bestelling krijgt u onze bankgegevens te zien waarnaar u het bedrag van uw bestelling kunt overmaken. Je ontvangt ook een e-mail met de nodige informatie. Als we binnen 14 dagen geen ontvangst van betaling vinden, wordt de reservering van de goederen geannuleerd en wordt u per e-mail op de hoogte gebracht van de annulering.

Creditcard

Betaling met creditcard is mogelijk via PayPal. Selecteer in het afrekengedeelte de betalingsoptie "PayPal" en u wordt direct doorgestuurd naar PayPal. Daar kunt u meestal creditcardbetaling als optie selecteren. Uw goederen worden direct verzonden en u profiteert van PayPal-kopersbescherming. Retourzendingen worden teruggestort op uw PayPal-rekening.

betaal later

Om uw bestelling 30 dagen na de aankoopdatum te betalen, selecteert u "PayPal" als betaalmethode in het afrekengedeelte en vervolgens de knop "Betaal later". U wordt direct doorgestuurd naar PayPal en kunt daar de betaling afronden. Uw goederen worden direct verzonden en u profiteert van PayPal-kopersbescherming. Terugbetalingen voor retourzendingen worden gedaan op uw PayPal-rekening.

betaling in termijnen

Als u uw bestelling gespreid over meerdere maanden of jaren wilt betalen, selecteert u "PayPal" als betalingsmethode in onze kassa. U wordt doorgestuurd naar PayPal en kunt hier meestal kiezen voor gespreid betalen. Dit is de enige vorm van betaling bij Betterwood, die kosten met zich meebrengt voor de koper.