Terrasplanning klaar

Terrasplanning klaar

Bedankt voor het gebruiken van onze terrasplanner! We hebben je een e-mail gestuurd met een overzicht van je gegevens.

Vragen en antwoorden over terrasplanning

Mocht je nog geen e-mail hebben ontvangen ter bevestiging van je terrasplanning, dan is er waarschijnlijk een typefout in je e-mailadres geslopen. Stuur ons dan een kort bericht info@betterwood.de onder verwijzing naar uw juiste e-mailadres. Wij hebben uw gegevens, maar kunnen deze alleen naar u opsturen met het juiste adres.

Wij gaan direct aan de slag en maken een plaatsingsplan en een passende aanbieding voor uw terras. Wij sturen de documenten naar uw e-mailadres. Als u binnen twee werkdagen niets van ons hoort, controleer dan uw spammap of neem contact met ons op. Elk plan wordt aangepast.

Geen probleem. Gebruik gewoon opnieuw onze terrasplanner en geef ons aan het einde onder "Opmerkingen" een kleine opmerking dat het een correctie is.

terrasplanner

Gebruik voor extra gebieden gewoon weer onze terrasplanner:

terrasplanner

Wij sturen u graag een gratis houtmonster toe. U kunt de houtmonsters selecteren onder de volgende link en maximaal drie stuks gratis aanvragen:

hout patroon

Ja, controleer elke positie zorgvuldig na ontvangst van het installatieplan en de aanbieding. Ook hier kunnen fouten en vergissingen voorkomen.

Start de planning opnieuw op

Bezoek onze klantengalerij en laat u inspireren door de terrassen van onze klanten.

Informeer naar de juiste planning, aanleg en onderhoud van uw nieuwe houten terras met elementen.

We sturen maximaal drie houtmonsters gratis toe. Je kunt ze hier aanvragen.