Betterwood » Terraselementen »Teakhout

teak elementen

Het Aziatische teakhout van de houten terraselementen overtuigt door zijn natuurlijk hoge duurzaamheid en soepele oppervlak. Tegelijkertijd bieden de elementen de bekende voordelen van het modulaire systeem: een verdekte RVS schroefverbinding, eenvoudige montage en honderden verschillende maten.

vanaf 220,00 

vanaf 230,00 

Accessoires voor de Elements

Cumaru vlonderplanken 90mm, Ibiza

Plan nu gratis een houten terras.

Wij bezorgen u een legplan en een offerte met alle toebehoren en transportkosten. Ook kunnen wij extra's zoals bouwhoogte of terrastreden voor u plannen.

terrasplanner

constructie en advies

Houtsoort teak

De houten elementen Teakhout zijn gemaakt van origineel Teak dek van BioMaderas. Het hout combineert de hoogste natuurlijke duurzaamheid met een zeer goede maatvastheid.

Snelle en eenvoudige installatie

De terras elementen van Betterwood zijn snel en eenvoudig te leggen en zijn toch een hoogwaardige terrasconstructie. Op basis van de plattegrond van uw terras of balkon bouwen wij losse elementen uit teakhouten planken, die met RVS schroeven op een onderconstructie met terraspads worden geschroefd. Zo krijgt u kant-en-klare terraselementen die u ter plaatse kunt monteren tot uw teakhouten terras.

de onderconstructies

Zoals met de elementen Garapa, Jatoba en Cumaru Ook bieden wij de teakhouten elementen aan met twee varianten in de onderbouw: De vlakke onderbouw voor het leggen op vlakke en stevige onderconstructies, zoals een balkon. De sterke onderbouw voor bovengrondse aanleg of steile hellingen.

teakboom

Weet waar het vandaan komt.

We zijn er trots op dat ons teak uitsluitend afkomstig is van duurzaam bosbeheer. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het bos.

Bezoek ons ​​teakbos

Onze terraselementen

vanaf 220,00 

vanaf 230,00