BETTERWOOD » TERRASELEMENTEN » CUMARU

Cumaru Terraselementen

Cumaru is een van de hardste en meest veerkrachtige houtsoorten ter wereld. De Cumaru terraselementen combineren deze weerstand met een gemakkelijke en snelle plaatsing. Zo kunnen zelfs met het hardste hout uit ons assortiment houten terrassen worden aangelegd.

Accessoires voor de Elements

Cumaru vlonderplanken 90mm, Ibiza

Plan nu gratis een houten terras.

Wij bezorgen u een legplan en een offerte met alle toebehoren en transportkosten. Ook kunnen wij extra's zoals bouwhoogte of terrastreden voor u plannen.

terrasplanner

kwaliteit en advies

Soort Cumaru

De houten elementen Cumaru zijn gemaakt van origineel Cumaru-terrasplanken van BioMaderas. Het hout is een van de hardste en dichtste tropische houtsoorten ter wereld en overtuigt door zijn lange levensduur en sterke roodbruine kleur.

Terras hout vergelijking

Makkelijk leggen

Ook het leggen van de houten terraselementen gaat moeiteloos met Cumaru hout. De elementen worden zo vervaardigd dat ze passen in de geplande ruimte en meestal alleen nog aangelegd hoeven te worden. Als je hulp nodig hebt bij het plannen, gebruik dan gewoon onze terrasplanner.

de onderconstructies

Zoals met de elementen Garapa, Jatoba en teakhout Ook bieden wij de Cumaru elementen aan met twee varianten in de onderbouw: De vlakke onderbouw voor het leggen op vlakke en stevige onderconstructies, zoals een balkon. De sterke onderbouw voor bovengrondse aanleg of steile hellingen.

Herkomst tropisch hout

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

Onze terraselementen