hardhouten onderbouw

terrasplanken » Onderbouw » Hardhout

hardhouten onderbouw

Hardhouten onderconstructies Itauba (Weerstandsklasse 1) of de goedkopere sucupira (Weerstandsklasse 1-2) geschikt voor iedereen vlonderplank. Met de sterke balken in profiel 90x90mm ook grote afstanden kunnen worden overbrugd met slechts enkele steunpunten.

Accessoires voor de onderbouw

niet beschikbaar

39,95 

(0,80  / 1 schroef)

9,95 

(0,10  / 1 schroef)

9,95 

(1,00  / 1 stuk)

23,95 

(2,40  / 1 meter)
Cumaru vlonderplanken 90mm, Ibiza

Plan nu gratis een houten terras.

Wij bezorgen u een legplan en een offerte met alle toebehoren en transportkosten. Ook kunnen wij extra's zoals bouwhoogte of terrastreden voor u plannen.

terrasplanner

De achtergrond van onze hardhouten onderbouw

De duurzame oorsprong

Onze Itauba hardhouten onderbouw komt uit een duurzaam beheerd bosgebied in Brazilië en is FSC® 100% gecertificeerd. Er wordt slechts zoveel hout uit het bos gehaald als er in dezelfde periode zal aangroeien, en in het bos en de zagerij worden hoge sociale en ecologische normen in acht genomen.

Het duurzame hardhout

Itauba speelt in een competitie met de bijzonder harde bossen Cumaru en Ipe. Het bereikt dezelfde duurzaamheid volgens de DIN-norm en wordt gekenmerkt door een zeer goede maatvastheid. Hierdoor is het een goedkoper alternatief als onderbouw voor de populaire terrasbossen Cumaru, Ipe, Jatoba, Garapa en Teak.

Het uitgebreide advies

Wij adviseren u uitgebreid bij uw terrasproject en bij het aanleggen van een onderconstructie van hardhout. De hardhouten onderbouw in profiel 45x68mm bereikt een spanwijdte van 120cm, de 90x90mm Sterke balken overspannen meer dan 200cm en zijn daarom zeer geschikt voor het maken van tengellatten. We maken er graag gratis een voor je legplan voor uw project of lees meer in het onze terras advies.

Fundering houten terras
Herkomst tropisch hout

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

Andere onderconstructies