ab 9,55 

terrasplanken » Onderbouw » Cumari

Cumaru onderbouw

De juiste onderbouw Cumaru-terrasplanken: Het bijzonder stabiele en duurzame constructiehout van Cumaru.

Accessoires voor de Cumaru onderbouw

niet beschikbaar

39,95 

(0,80  / 1 schroef)

9,95 

(0,10  / 1 schroef)

9,95 

(1,00  / 1 stuk)

23,95 

(2,40  / 1 meter)
Cumaru vlonderplanken 90mm, Ibiza

Plan nu gratis een houten terras.

Wij bezorgen u een legplan en een offerte met alle toebehoren en transportkosten. Ook kunnen wij extra's zoals bouwhoogte of terrastreden voor u plannen.

terrasplanner

De achtergrond van onze Cumaru onderbouw

De duurzame oorsprong

Onze Cumaru-terrasplanken en Cumaru-onderconstructie komen uit FSC®®-gecertificeerde bossen in de regio Madre Dios in Peru. Via onze Latijns-Amerikaanse vestiging controleren we persoonlijk de kwaliteit en controleren onafhankelijke experts of er geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt, de biodiversiteit behouden blijft en er slechts zoveel hout wordt verwijderd als er in dezelfde periode terug aangroeit. Ook wordt gecontroleerd of de houthakkers en de werknemers in de zagerij in Lima een eerlijk loon krijgen. Het transport vanuit Latijns-Amerika naar ons magazijn in Nümbrecht is klimaatneutraal.

Cumaru vlonderplanken 120mm BioMaderas

De hardste houtsoort

Cumaru is een van de meest duurzame houtsoorten ter wereld. Het wordt in Zuid-Amerika gebruikt om bruggen te bouwen en steigers in het water te bouwen. Het is daarom ook uitermate geschikt als stabiele en duurzame onderconstructie voor houten terrassen. Volgens de DIN-norm is Cumaru geclassificeerd in weerstandsklasse 1 en bereikt daarmee een minimale levensduur van 25 jaar buitenshuis. Door zijn veerkracht, weerstand en draagvermogen kan Cumaru worden gebruikt om bijzonder duurzame houten terrassen te creëren.

Het uitgebreide advies

Wij adviseren u graag over de aanleg van uw houten terras met een onderbouw van Cumaru. We maken er een voor je legplan en aanbieding voor uw houten terras. U kunt ook de onze gebruiken terras rekenmachine Gebruik het om vooraf zelfstandig uw behoeften te bepalen. Om de 45-50 cm moet een vlonderplank op een onderconstructie worden geschroefd, zodat de planken niet kromtrekken door temperatuurschommelingen. Wij adviseren u graag hoe met dwarslatten - een boven elkaar gemonteerde onderconstructie - of verstelbare lagers de gewenste montagehoogte bereikt kan worden. We beantwoorden ook veel vragen in onze online consult.

Fundering houten terras
Herkomst tropisch hout

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

Andere onderconstructies