ab 9,26 

Betterwood » Terrasplanken »Jatoba

Jatoba-terrasplanken

Jatoba maakt indruk met zijn karaktervolle tekening en sterke roodbruine kleur. Het wordt gekenmerkt door een glad oppervlak en een lange levensduur. Natuurlijk komt onze Jatoba ook uit een FSC®-gecertificeerde bosbouw voor een duurzame en eerlijke productie.

Complementaire producten

ab 9,72 

ab 32,49 

ab 25,37 

Plan nu gratis een houten terras.

Wij bezorgen u een legplan en een offerte met alle toebehoren en transportkosten. Ook kunnen wij extra's zoals bouwhoogte of terrastreden voor u plannen.

terrasplanner

achtergrond en service

De Boliviaanse oorsprong

De Garapa vlonderplanken van BioMaderas komen uit een FSC®-gecertificeerde bosbouw in de Boliviaanse regio Santa Cruz. Het bos en de zagerij worden beheerd volgens de hoogste internationale normen op het gebied van ecologie en werknemersrechten. Er mag slechts zoveel hout worden verwijderd als er in dezelfde periode zal aangroeien. Werknemers moeten een gratis ziektekostenverzekering hebben. De biodiversiteit moet behouden blijven en er mag geen kaalslag plaatsvinden.

Herkomst Peru Cumaru
Jatoba vlonderplanken, geolied, Berlin

De Garapa-kwaliteit

Het uitzonderlijke aan Garapa-terrasplanken is de combinatie van goed Duurzaamheid met een lichte en homogene houtkleur. De goede waarden qua kromtrekweerstand stellen ons in staat Garapadiel ook in een breedte van te produceren 145mm aanbod.

Ons advies

Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze Garapa vlonderplanken en bestel gratis hout patroon – Gratis verzending door heel Europa. Ik maak er graag een voor je legplan voor uw Garapa-terras en leggen u in onze bouwhandleiding uit waar u op moet letten bij het aanleggen van een houten terras van Garapa. Bezoek onze online consult en leer hoe u uw houten terras moet onderhouden en schoonmaken. Of gebruik in de persoonlijk advies de kennis van onze experts.

Jatoba vlonderplanken, Berlijn
Jatoba vlonderplanken, Bremen

De accessoires

Bij u krijgt u de juiste Garapa onderbouw naar uw Garapa Terras. Met de heldere vlonder olie, The verborgen bijlage en het praktische sokkels u haalt het complete houten terras uit één hand.

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

Jatoba-terrassen van onze klanten

“Heel erg bedankt voor het fantastische advies en de planning. Na de voltooiing van ons terras zijn we helemaal enthousiast over het Garapa-hout. We waren erg onder de indruk van de ingenieuze oplossingen voor de onderconstructie en de verborgen schroefverbindingen.”

Christa Perleb

“We staan ​​versteld van de kleur en het oppervlak van de Garapas! Ook bedankt voor het altijd competente en vriendelijke advies.”

Mauro S

"Een paar jaar geleden hebben wij onze Garapa vlonderplanken bij jullie gekocht en omdat we zeer tevreden waren hebben we nu ook de voorgemonteerde Garapa elementen als privacyschermen gebruikt. Een ingenieuze oplossing voor iedereen die niet veel werk wil verzetten.”

Patrick D.

Onze vlonderplanken

ab 6,21 

ab 8,89 

ab 11,69 

ab 9,26