BETTERWOOD " snijplanken

Teak snijplanken

De snijplanken bij Betterwood zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd teak. Het hout is bijzonder resistent, zacht voor het blad en tegelijkertijd soepel.

FSC teakhouten snijplanken

achtergrond en ervaringen

Geprezen door de pers

Onze snijplanken en snijblokken zijn vaak in de pers verschenen. Zeit magazine heeft de onze Snijplank N°104 gepresenteerd als een productaanbeveling. Cook's Illustrated schreef over de onze Hakblok N°401 geschreven: "De laatste snijplank die je ooit nodig zult hebben."

Snijplank teakpers
Hakblok Teak Koken

Gemaakt voor kok en mes

Zorgvuldige verwerking, herhaaldelijk schuren en biologisch oliën horen gewoon bij een goede snijplank. Maar de echte ster is het materiaal waarvan het is gemaakt: teak. Geen ander hout is zo bestand tegen water en zo zacht voor de messen. Het is het teakhout dat onze snijplanken zo bijzonder goed maakt.

Geteeld in duurzaam bosbeheer

Onze snijplanken en snijblokken worden gemaakt in een gecertificeerde ambachtelijke werkplaats in Vietnam. Het gebruikte teakhout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en draagt ​​het FSC® 100%-certificaat voor bijzonder duurzaam en verantwoord bosbeheer.

teakboom
Schone snijplanken

Overleg inbegrepen

Welke snijplank past bij mij en welk materiaal past bij mijn wensen? Deze en vele andere vragen over het snijden van redders en hakblokken beantwoorden we in onze Advies.

Herkomst tropisch hout

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

Güde mes met teakhouten handvat