BETTERWOOD » Meubels hout

Teakhouten meubelen

Hier vind je houten strips, vierkante strips en houten panelen voor de meubelbouw. Het Aziatische teak wordt gekenmerkt door een zeer goede maatvastheid en een soepele structuur. Door zijn hoge natuurlijke duurzaamheid is het ook geschikt voor gebruik in natte ruimtes.

houten panelen

Uitsneden en standaardpanelen in verschillende diktes.

Teakstrip 50mm

Onze smalle teakstrips voor de meubelconstructie van filigrane meubelen.

Teakstrip 95mm

Onze teakstrips van gemiddelde breedte voor duurzame meubels en meer.

Teakstrip 125mm

Onze breedste teakstrips voor binnen- en buitenmeubelbouw.

Teak rechthoekige bar

13 mm dikke teakstrips met hoeken van 90° en spleetsnede.

Teak stok 18x18mm

De vierkante stroken van teakhout voor de meubelbouw

Teak stok 40x40mm

De sterkere vierkante lamellen van teak.

achtergrond en service

Duurzame oorsprong

Ons meubelhout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en wordt onder eerlijke arbeidsomstandigheden verwerkt. Bos en productie worden door onafhankelijke experts gecontroleerd op naleving van de hoge sociale en ecologische normen.

teakboom

Houten strips en planken voor meubelbouw

De teakhouten planken en panelen van BioMaderas zijn een buitengewone houtsoort voor unieke meubelen. Realiseer uw ontwerpideeën. Bouw zelf een bed, kledingkast, plank, tafel of stoel van eco-teak met een bijzonder verhaal. Ook als het eerste meubel niet zo perfect is als uit de meubelzaak: je zult er dol op zijn.

Materiaal voor uw timmerman

Heeft u een idee en wilt u dit graag door een professional laten uitvoeren? Wij voorzien u graag van het juiste hout en bepalen samen met uw timmerman de benodigde hoeveelheid.

Herkomst tropisch hout

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

Meubels van onze klanten

Teak fauteuil

“Wij werken al vele jaren met het teakhout BioMaderas we zijn blij dat we een betrouwbare leverancier hebben gevonden die ons een constante kwaliteit levert.”

Unodöt (timmerwerk)

Teak blad als badkamerplank

“De 40 mm dikke teakpanelen met doorlopende lamellen hebben we op verschillende plekken in onze badkamer gemonteerd: als legplank, kastdeur, wastafelmeubel. Een heel mooi materiaal dat een spannend accent legt.”

Tom Huber

Scherm gemaakt van teakhouten lamellen

"Onze timmerman maakte van de smalle teakstrips een privacyscherm voor ons zwembad dat precies aan onze wensen voldoet."

Juan Santos

Ons meubelhout