Teak massief houten parket
Monster, FSC 100%

0,00 

plus. Verstuur
Levering uiterlijk: 26 september

Met het gratis houtmonster van het massief houten parket van teak kunt u een indruk krijgen van de kleur en het oppervlak van de houten vloerdelen.

FSC teak massief houten panelen

lengte houtpatroon ca. 8cm
Breed houtpatroon 120mm
sterkte 15mm
species Teakhout (Tectona grandis)
Oppervlak glad geschuurd
Drogen technisch gedroogd
Marke BioMaderas
Certificaat FSC® 100%
Wil je meer patronen bestellen? We verzenden maximaal drie verschillende monsters gratis door heel Europa. Bij opvallende bestellingen behouden wij ons het recht voor om ons aanbod op elk moment te herroepen.
Item 6045-12 Categorieën: , trefwoord:

Massief teak parket

Met het teak parket van BioMaderas het is mogelijk om binnen en buiten dezelfde houtsoort te gebruiken. Want alleen teak is door zijn hoge natuurlijke duurzaamheid en uitstekende maatvastheid geschikt als massief houten parketvloer en ook als vlonderplank. Met een dikte van 15 mm kan het teakparket indien nodig meerdere keren opgeschuurd worden en blijft zo een investering voor generaties.

online consult

Wij ondersteunen u graag bij de planning, plaatsing en het onderhoud van uw parketvloer van 120 mm brede teak massief houten planken. In persoonlijke gesprekken met onze parketexperts bepalen we de individuele eisen voor uw nieuwe houten vloer. Meer nuttige informatie vind je hier.

Ontwerp leggen Zorg

over ons

Maak kennis met de mensen die Betterwood mogelijk en kom meer te weten over ons unieke milieuconcept.

over ons
product

Certificaat

Winkelwagen delen