Massief teakhouten paneel 30 mm dik

BETTERWOOD " houten bord » 30 mm

Houten panelen 30mm

De 30 mm dik Teakhouten panelen zijn bijzonder geschikt als tafelblad voor bureaus of eettafels. Ze zijn ook geschikt voor deuren, kasten en meubelbouw. Kies tussen panelen van gevingerlaste of doorlopende houten latten, tussen standaardmaten of individuele sneden.

VINGERVERBINDENDE MESSEN

Houten panelen op maat

Individuele sneden – configureerbaar tot op de millimeter.

standaard maten

Meer dan 260 verschillende maten - van 10x10cm tot 240x100cm.

CONTINU MESSEN

Houten panelen op maat

Individuele sneden – configureerbaar tot op de millimeter.

standaard maten

Meer dan 200 verschillende maten - van 10x10cm tot 200x100cm.

Kies een andere sterkte
18 mm 30 mm 40 mm

De meesterwerken van onze klanten.

We staan ​​versteld van wat onze klanten van ons hout maken: houten terrassen in de meest onwaarschijnlijke vormen, verhoogde bedden, scheepsdekken, wastafels, nachtkastjes, stacaravans. Maar kijk zelf maar.

Naar de klantengalerij

Verantwoordelijke oorsprong

Onze 30 mm dikke houten panelen zijn bekroond met het FSC® 100% certificaat voor duurzaam en verantwoord bosbeheer. Zo wordt het bos beheerd volgens strikte FSC®-criteria en moeten de mensen in de zagerij worden beschermd door beursnormen.

oorsprong hout blog
Teak blad als ijdelheid

Houten panelen voor meubelbouw

Onze houten panelen zijn ideaal voor de meubelbouw. Of u nu planken, kastdeuren of keukenkasten wilt bouwen: bij ons vindt u het juiste materiaal van teak of mahonie. De 18 mm dikke houten panelen van teak of mahonie worden meestal gebruikt voor planken en kastdeuren. Van de sterkere varianten met een dikte van 40mm kunnen heel goed corpussen en planken worden opgebouwd. Indien u dit wenst, kunnen wij u de panelen leveren die al op lengte en breedte zijn gezaagd voor uw project.

Geschikt voor de houten panelen

ab 3,56 

ab 6,61 

203,36 

( 121,05  / 1 m²)