BETTERWOOD » HOUTEN TEGELS » Cumari

Cumaru houten tegels

De Cumaru tegels worden gekenmerkt door hun hoge hardheid en veerkracht, evenals hun sterke roodbruine nerf. Ze dragen het FSC® 100%-certificaat voor een bijzonder duurzame en eerlijke productie.

Plan nu een houten tegelterras.

Wij bezorgen u een legplan en een offerte met transportkosten en toebehoren. Deze service is uiteraard gratis en vrijblijvend.

terrasplanner

Andere interessante producten

ab 220,00 

ab 230,00 

ab 24,95 

Achtergrond van onze Cumaru tegels

De oorsprong uit Peru

Het hout voor de Cumaru-tegels is afkomstig uit een gecertificeerde bosbouw in de Peruaanse regio Madre Dios. Bos en zagerij voldoen aan de hoogste sociale en ecologische normen en dragen het FSC® 100% certificaat

Herkomst Peru Cumaru

Het plug-in systeem

Een houten tegel met een insteeksysteem bestaat uit twee componenten: het hout en het kunststof rooster. Met het hout vertrouwen we op de bewezen en beste kwaliteit van BioMaderas. De materiaalkeuze telt voor het kunststof rooster: het is duurzaam en weerbestendig - zodat het rooster niet bezwijkt voor het hout.

Cumaru tegels van onze klanten

We hebben al meer dan 70.000 Cumaru tegels geleverd. Soms krijgen we foto's en rapporten terug van onze klanten. U kunt een selectie van houten tegelbalkons en terrassen zien in onze klantengalerij te vinden.

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

Onze houten tegels