Teakhouten tuintafel

Betterwood " Tuinmeubilair " Tafel

Teak tuintafels

De tuintafels BioMaderas is verkrijgbaar in twee maten: de grote tuintafel N°1 voor maximaal acht personen en de ruimtebesparende klaptafel N°3 voor kleinere balkons en terrassen. Natuurlijk teak, natuurlijk gecertificeerd en duurzaam.

255,00 

plus. Verstuur

ab 695,00 

plus. Verstuur

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

Onze teakhouten tuintafels - geschikt voor elke sfeer

Onze tuintafels zijn de deur uit FSC®-gecertificeerd teak vervaardigd met de hoogste duurzaamheid. Samen met het tijdloze design, de zorgvuldige verwerking en hoogwaardige RVS schroeven garanderen u tientallen jaren lang plezier van uw tuinmeubelen.

Bij onze twee modellen heb je de keuze tussen een ruimtebesparende variant voor vouw en massieve teak tuintafel voor een grote zithoek met veel beenruimte.

Tuinstoel teak armleuning FSC terrasmeubilair

FSC® tuintafels uit duurzame bosbouw

De bossen waaruit we het hout voor onze teakhouten tafels halen, worden duurzaam beheerd volgens de hoogste internationale standaard. Dit zorgt ervoor dat het bos behouden blijft voor toekomstige generaties.

De strikte controles van de FSC®'s stellen ons in staat om: weg van het hout van het bos naar ons. Dit betekent dat we kunnen garanderen dat al onze producten zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd teak. 

Onze bijpassende stoelen voor bij je tuintafel

Natuurlijk vind je bij ons ook de juiste teakhouten stoelen voor aan je tuintafel: klein en opvouwbaar voor op het balkon, groot en stapelbaar voor op het terras, met or zonder armleuningen – bij ons vindt u wat u zoekt.

Die van ons is ook ideaal voor sociale avonden Teak tuinbank, die prachtig gecombineerd kan worden met onze massief teakhouten tuintafel. 

Teak klapstoel met klaptafel

Meer teak tuinmeubelen

Het houten terras voor op je tuintafel

ab 6,75 

plus. Verstuur

ab 9,40 

plus. Verstuur

ab 11,85 

plus. Verstuur

ab 10,60 

plus. Verstuur