CONSULTATIE » TERRASPLANKEN " Genieten van

Veel plezier met je houten terras

Je hebt het gedaan. Je werkte aan de fundering en stelde de hoogte in, je zaagde, boorde en zette honderden, misschien wel duizenden schroeven. Nu komt de beloning: zonnige dagen met vrienden en familie op je nieuwe houten terras. We hopen dat je ervan geniet!

Beoordeel ons als je wilt

Betterwood doet niet aan betaalde advertenties. Wij leven van de aanbevelingen van onze klanten. Daarom zijn we altijd bijzonder blij als klanten ons positief beoordelen en nuttige feedback geven. Als u ook tevreden bent, zouden we erg blij zijn met een positieve beoordeling op Google.

Betterwood schatten

Stuur ons een foto van je werk

Voor onze klanten die nog aan het begin van hun terrasbouwproject staan, zijn foto's van afgewerkte terrassen altijd een grote hulp. En foto's van uw terras zijn voor ons ook altijd spannend, omdat wij u meestal een groot deel van de weg naar uw droomterras hebben begeleid. Daarom: Stuur ons enkele foto's voor onze klantengalerij.

klantengalerijen

Bekijk onze tuinmeubelen

U heeft nu een nieuw houten terras - maar uw tuinmeubelen kunnen het niet bijbenen? Bekijk ons ​​assortiment FSC®-gecertificeerde teakhouten tuinmeubelen.

Tuinmeubilair
Teak vlonder 95mm, Zwitserland

Onze tuinmeubelen