Teak wastafel 40mm

Betterwood "Advies » houten panelen " Gebruik

Gebruik van massief houten panelen

Er zijn veel verschillende toepassingsgebieden voor houten panelen: in de meubelbouw, als tafel- of keukenwerkblad. Bijzonder duurzame en vormstabiele houtsoorten zoals teak kunnen zelfs in natte en buitenruimtes worden gebruikt: als wastafel of badkamermeubel en zelfs in de scheepsbouw, als tuintafel of voor de buitenkeuken. Elk toepassingsgebied stelt echter andere eisen aan het product.

Bureau en vergadertafel

De eisen aan een tafelblad voor kantoorwerk zijn relatief laag. Het moet een aangenaam oppervlak hebben, een goede invloed hebben op het binnenklimaat en niet te koud zijn. Veel houtsoorten voldoen - in tegenstelling tot metalen of kunststof tafels - aan deze criteria. De tafelframes zijn echter vooral belangrijk voor kantoortafels, omdat ze kunnen worden gebruikt om de tafels grotendeels te personaliseren: met wielen, met hoogteverstelling of een verstelbare hellingshoek wordt het bureau de meest comfortabele werkplek. Bij Betterwood we kozen voor de designklassieker onder de bureautafelframes: de onze Eiermann-tafelonderstellen.

Konferenztisch Eiermann

Keukentafel en eetkamertafel

De tafel waaraan het gezin samenkomt om te eten is vaak het middelpunt van het huishouden. Het moet tegen veel kunnen: wijn, koffie en vet zullen het na verloop van tijd veranderen. Maar bovenal zullen de tekenen van de tijd een hoogwaardige massief houten tafel meer karakter geven. Met de juiste Zorg de tafel wordt generaties lang bewaard.

keuken werkblad

De eisen aan een keukenwerkblad zijn hoog: het moet bestand zijn tegen vocht en niet zo gevoelig zijn voor krassen. Bijzonder hard en bestendig hout zoals teak is hier meer geschikt dan Europees hout. Voor werkbladen kunnen ook andere materialen worden overwogen, zoals steen of kunststof. Je vindt er hier een Vergelijking.

keuken werkblad
Wastafel teak boomrand 40mm

ijdelheid en badkamer

In de natte ruimte zijn de materiaaleisen nog hoger dan in de keuken. Als je de warme esthetiek van het hout wilt, kun je praktisch niet om teak heen, want geen ander hout is zo resistent tegen houtaantastende schimmels en heeft tegelijkertijd zo'n goede maatvastheid.

meubels maken

Hoogwaardige meubels kunnen worden gemaakt van massief houten panelen. Met onze verschillende plaatdiktes van 18mm naar 40mm, ons individu bezuinigingen en teak strips het meubelmerk selfmade is ook mogelijk voor de ambitieuze doe-het-zelver.

Balkontafel 18mm teak gevingerlast

exterieur en scheepsbouw

Houten panelen ervaren de hoogste stress buitenshuis en op volle zee. Het beste hout voor schepen en tuinen is teak, dankzij de uitstekende maatvastheid en natuurlijke duurzaamheid. En ook als hout en lijm voldoen aan de eisen voor buiten: de bouwwijze is minstens zo belangrijk zodat het meubel onder invloed van het weer in vorm en mooi blijft. Lees hier meer over houten panelen buiten.

De meesterwerken van onze klanten.

We staan ​​versteld van wat onze klanten van ons hout maken: houten terrassen in de meest onwaarschijnlijke vormen, verhoogde bedden, scheepsdekken, wastafels, nachtkastjes, stacaravans. Maar kijk zelf maar.

Naar de klantengalerij

Inhoudsopgave

Ontwerp

Gebruik
Werkhoogte keuken
buitenshuis
hout patroon
Verzending

Kwaliteit

hout, steen of plastic
Massief hout, multiplex of spaanplaat
beste hout
vingergewricht

Zorg

Behandelmethoden
  olie
  Groeien
  schilderen
  glazuur
schoon
teak zorg

Oorsprong

oorsprong
Duurzaamheid

Onze gecertificeerde houten panelen