Tafelbladen inpakken

BETTERWOOD " HET ADVIES » houten panelen " VERZENDING

Verzending van onze houten panelen

Afhankelijk van de omvang van de bestelling en de grootte van de panelen worden de artikelen verzonden met de DPD pakketdienst, als pakketbezorging door een expediteur of als expediteur op een pallet. De panelen zijn speciaal beschermd voor transport: met honingraatkarton, hoekbeschermers en natuurlijk sterk golfkarton.

Pakketverzending

Indien het paneel inclusief verpakking niet langer is dan 175 cm, een omtrek van 300 cm (1 x lengte + 2 x breedte + 2 x dikte) en een gewicht van 25 kilogram, wordt het verzonden met de DPD pakketdienst. Grotere en plakken tot 30 kilogram worden in één pakket per koerier bezorgd.

Verzending op pallet doorsturen

Als het individuele paneel meer dan 30 kilogram weegt of als het totale gewicht van de bestelling 90 kilogram overschrijdt, worden de goederen per koerier op een pallet verzonden. Houd er rekening mee dat de eenrichtingspallet onderdeel is van de levering en niet kan worden meegenomen door de vrachtwagen.

verzendkosten

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van de levering. De ondergrens voor het vasteland van Duitsland is € 15 per bestelling, de bovengrens is € 150 per bestelling. U krijgt een exacte berekening van de verzendkosten als u de panelen in uw winkelwagen plaatst en naar de kassa gaat.

houten panelen

Inhoudsopgave

Ontwerp

Gebruik
Werkhoogte keuken
buitenshuis
hout patroon
Verzending

Kwaliteit

hout, steen of plastic
Massief hout, multiplex of spaanplaat
beste hout
vingergewricht

Zorg

Behandelmethoden
  olie
  Groeien
  schilderen
  glazuur
schoon
teak zorg

Oorsprong

oorsprong
Duurzaamheid

Onze gecertificeerde houten panelen