Teakhouten tegels, Nindorf

BETTERWOOD " HET ADVIES » HOUTEN TEGELS " GEGENEERD

Houten tegels leggen

Het leggen van de houten tegels met het insteeksysteem is relatief eenvoudig. Als u de onderstaande instructies opvolgt, zult u in korte tijd uitstekende resultaten behalen.

legpatroon

de houten tegels van Betterwood zijn gemaakt van tropisch hout van de hoogste duurzaamheid (weerstandsklasse 1) en hebben een afmeting van 30x30cm. Het kunststofraster van de onderconstructie maakt plaatsing in twee varianten mogelijk: parallel of in een dambord.

stenen tegels

ondergronds

  • Leg de tegels op een stevige en vlakke ondergrond die goed droogt en waterafvoer gegarandeerd is. Hiervoor zijn bijvoorbeeld beton, betontegels, keramische tegels, dekvloeren, asfalt en dergelijke geschikt. We raden af ​​om bouwmatten te leggen, omdat deze water kunnen vasthouden.
  • De grond moet een lichte helling hebben voor de regenwaterafvoer expositie. Elke tegel staat op meer dan 50 korte pootjes die voorkomen dat er water door de houten tegels dringt.
  • Als u op een oneffen of zachte ondergrond (bijv. gazon) wilt liggen, dient u de ondergrond te bedekken met een ca. XNUMX cm dikke grindlaag giet er een korrelgrootte van 0/45 in. Zorg ook hier voor een goede waterafvoer.

Montage

  • De tegels worden geleverd met de ingebouwde connectorsysteem eenvoudig onderaan aangesloten. Hiervoor is geen gereedschap nodig.
  • Indien nodig kunt u de tegels in de lengte en over de houten latten leggen Bijsnijden. De kunststof onderconstructie en houten latten kunt u met een handcirkelzaag doorzagen. Hier is een gedetailleerde handleiding over hoe u Houten tegels snijden.
  • Schroeven moeten mogelijk worden vastgedraaid of vervangen. Zorg er bij het snijden voor dat de schroeven indien nodig worden verplaatst.
  • De houten tegels mogen niet stevig aan de ondergrond worden bevestigd om te kunnen zwellen en krimpen met de wisselende weersomstandigheden.
  • Houd een minimale afstand van 10-15 mm aan tot vaste constructies zoals muren en drempels.
Teakhouten tegels, Nindorf

Inhoudsopgave

Ontwerp

vraag berekenen
Bereken de prijs
Verzending
hout patroon

leggen

Installatie instructies
houten tegels snijden
Verzorging en schoonmaak

Kwaliteit

Beste houten tegels
duurzaamheid van houten tegels
Materiaal kunststof gaas

Oorsprong

oorsprong
Duurzaamheid

Onze houten tegels