Zelfgemaakte tuinstoel

CONSULTATIE " Tuinmeubilair " Hout

Wat zijn de kenmerken van houten tuinmeubelen?

Natuurlijker kan tuinmeubilair niet: hout is de tijdloze klassieker voor balkon- en terrasmeubilair. Maar als je verwacht dat de tuinstoel er na vele jaren nog hetzelfde uit zal zien als op de eerste dag, dan heb je een verkeerde keuze gemaakt als het om hout gaat.

Houten meubelen: divers en natuurlijk

Hout is de tijdloze klassieker als het om tuinmeubelen gaat. Houten tuinmeubelen zijn populair juist omdat het natuurlijke materiaal harmonieus opgaat in de rest van de tuinomgeving. Het maakt niet uit of het is ontworpen in een moderne, Scandinavische of klassieke landhuisstijl: hout past bij veel verschillende soorten tuinen en wordt beschouwd als nobel en robuust. Ook in serres of op balkons en dakterrassen kunt u houten tuinmeubelen gebruiken om een ​​mooi contrast te creëren met de woonomgeving.

Tuinbanken hout
stoel in de tuin

Welk hout is het beste?

Als u bij het kiezen van uw houten tuinmeubelen let op de houtsoort en weet dat hout verandert bij blootstelling aan weersinvloeden, zult u lang plezier hebben van deze meubelen. Welk hout het meest geschikt is voor tuinmeubelen leest u in onze uitgebreide gids Vergelijking van de verschillende houtsoorten, die vaak worden gebruikt voor tuinmeubelen.

Inhoudsopgave

Kwaliteit

beste materiaal
   kunststof en rotan
   Holz
   Metalen
beste hout
Langlebigkeit
Afmetingen

zorg en opslag

Schoonmaak
slijpen
olie
Opslagruimte

Oorsprong

Duurzaamheid
CO2-voetafdruk

Onze tuinmeubelen

495,00 

235,00 

niet beschikbaar

225,00 

195,00