Teak verhoogd bed kit

BETTERWOOD " Bouwen

Zelf bouwen met hout

Hier vindt u complete bouwpakketten met bouwinstructies voor verhoogde bedden, plantenbakken, privacyschermen en tuinafscheidingen. U kunt het materiaal direct bij ons bestellen en laten bezorgen.

Wat kun je nog meer van ons hout bouwen?

houten terrassen

Maak kennis met ons uitgebreide assortiment vlonderplanken en constructiehout, waarmee u de mooiste houten terrassen kunt creëren.

tafels

Onze klanten bouwen tafels van onze teakhouten panelen - maar ook van vele andere meubels zoals banken, planken en keukenwerkbladen.

balkon tegels

Met de voorgemonteerde houten tegels kan elke vlakke en stevige vloer snel en eenvoudig worden bekleed met hoogwaardig en zeer duurzaam tropisch hout.

Plan nu gratis een houten terras.

Wij bezorgen u een legplan en een offerte met alle toebehoren en transportkosten. Ook kunnen wij extra's zoals bouwhoogte of terrastreden voor u plannen.

terrasplanner

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

klantengalerijen

Cumaru-terrassen

"Ik kan Betterwood gewoon aanbevelen! Drie jaar geleden hebben we ons Cumaru-terras gebouwd en sindsdien hebben we er vele comfortabele uren op doorgebracht. Ik onderhoud ze elk jaar en ben altijd blij met het fijne en bindende contact.”

Dennis Junglas

Cumaru-galerij

Garapa-terrassen

“Heel erg bedankt voor het fantastische advies en de planning. Na de voltooiing van ons terras zijn we helemaal enthousiast over het Garapa-hout. We waren erg onder de indruk van de ingenieuze oplossingen voor de onderconstructie en de verborgen schroefverbindingen.”

Christa Perleb

Garapa-galerij

teak terrassen

“Onze teakvloeren zijn ook na vele jaren nog erg recht. We houden echt van de zilveren kleur die de planken hebben aangenomen. Het is een heerlijk gevoel om op blote voeten op het terras te lopen. We hoeven niet bang te zijn voor splinters. Kan dit hout alleen maar aanbevelen.”

Stefan P.

teakhouten galerij

Onze vlonderplanken

ab 6,75 

plus. Verstuur

ab 9,40 

plus. Verstuur

ab 11,85 

plus. Verstuur

ab 10,60 

plus. Verstuur